• Gratis verzending vanaf € 30,-
  • Altijd leuk cadeautje bij je bestelling
  • Workshop Model voor 1 dag

Verzending binnen Nederland
Petra van Bree Design verstuurt jouw pakje in een een envelop of herbruikt (brievenbusje)doosje of stevig inpakpapier zonder track & trace.  De verzendkosten bedragen:

Brievenbuspost: vanaf €2,05 tot €4,- ( ligt aan gewicht)

Post NL pakketpost:  € 6.95

In Nederland is de verzending boven €30,- gratis. 

 

 

Levertijd 
Alle bestellingen worden binnen 1 tot 3 werkdagen na het plaatsen van de bestelling verzonden via PostNL. Post NL bezorgt binnen Nederland meestal binnen 24 uur, maar het komt ook voor dat het langer duurt. Post NL geeft aan het binnen 1-4 werkdagen te bezorgen. Levering binnen Europa en internationaal duren iets langer.

Bij maatwerk van artikelen is de levertijd langer. Dit staat altijd vermeld bij het item in de webshop.

 

Afhalen

In overleg is het ook mogelijk om je bestelling af te halen. Neem nadat je je bestelling geplaatst hebt contact op met ons om en datum af te spreken.

 

LET OP: Wanneer jouw bestelling verzonden is, hebben wij daarna helaas geen invloed op de snelheid van verzending, dit is dan aan het postbedrijf. Plaats je bestelling op tijd om teleurstelling te voorkomen. Petra van Bree Design is niet verantwoordelijk voor het niet op tijd ontvangen bestellingen door vertraging in het proces bij Post NL.

 

Verlies, diefstal of beschadiging
Petra van Bree Design maakt voor het verzenden van je bestelling gebruik van PostNL. Al onze bestellingen worden zorgvuldig verpakt en verzonden. Tijdens de verzending ligt de verantwoordelijkheid voor het artikel bij het postbedrijf. Bij verlies, diefstal of beschadiging tijdens de verzending of overschrijding van de aangegeven levertijd door PostNL is Petra van Bree Design niet aansprakelijk te stellen. Mocht dit jou overkomen neem dan contact op met ons via info@petravanbreedesign.nl . Wij proberen dan samen met jou tot een goede oplossing te komen.