• Gratis verzending vanaf € 30,-
  • Download gratis Do's & Don'ts met sieraden

Wat is de psychologische betekenis van de kleur geel?

Geel

 

Ik ben geel en ik ben de leukste thuis! Ik breng met plezier leven in de brouwerij. Ik hou van de zon en als die er niet is dan zorg ik er gewoon voor dat ik de zon voor je ben. Ik heb het in mijn vingers, noem het een gave, om overal het licht aan te doen. Ik verras je graag met leuke plannen. Vol zelfvertrouwen en positiviteit ga ik altijd voor de light-versie van mezelf, van jou en die van het leven.

Geel #kleur van nadenken, nieuwe dingen leren en van je podium pakken

Ik leer graag, denk goed na, analyseer de boel en geef mijn inzichten door. Ik heb namelijk een hele heldere kijk. Ik ben dol op nieuwe dingen, ideeën en haal zonder pardon een bezem door emoties en het leven van jou en mij. Blokkades zijn er namelijk om op te ruimen. Besluitvaardig, snel, doelgericht en met brede interesse vul ik mijn dagen. Ik geniet er van om op het podium te stralen en dat de hele wereld me serieus neemt. Dat doet me goed. Ik ben GEEL

Geel #kleur van blijdschap en beweging in de brouwerij

Ik kan ook doorslaan en dan tetter ik als een  trompet maar door! Over mezelf want ik ben dol op aandacht en ben mijn eigen grootste fan. Een echt (trompet)narcist! Maar dat is heel soms. Ik ben geel en breng kennis, blijdschap en beweging in de brouwerij. Nieuwsgierig zijn en kennis vergaren zijn echte eigenschappen van geel.