• Gratis verzending vanaf € 30,-
  • Download gratis Do's & Don'ts met sieraden

Wat is de psychologische betekenis van de kleur blauw?

Blauw

 

Ik ben blauw en je kunt me herkennen aan mijn rust. Ik vertel je graag iets over mezelf want vertellen, dat doe ik met liefde. Ik hou er namelijk van de meest mooie  volzinnen te spreken, fijne regels te schrijven of te spreken over wat mij boeit. En als het verwoorden niet wil lukken dan ga ik zingen, dansen of schilderen. Dat komt omdat ik zo graag mijn binnenste buiten breng.

Zelfexpressie en communicatie

Zelfexpressie is de reden dat ik op de wereld ben gezet en communicatie is waarom ik volwassen ben geworden. Ik ben ook een denkerd. Héél serieus bepeins ik het leven en ga ik niet over een nacht ijs als ik een beslissing moet nemen. Ik tast mijn geweten altijd af en neem de ruimte om te mijmeren. Soms veel te veel, hoor. Dan hoor ik de melodie van melancholie aanzwellen en duikt de blues op. Ik  ben BLAUW (blog)

Trouw en loyaal

Ik ben je allerbeste vriend! Ik laat je niet in de steek en ben zo trouw als blauw. Ik kan luisteren als de beste en nog beter raad geven. Ik ben je meest integere, diplomatieke en oprechte geweten. Mijn gevleugelde troostende uitspraak is: Komt goed! Ik breng verfrissing, verkoeling en soms sla ik door en ben ik de ijskoning van het feest. Ik ben blauw en breng vrede, rust en het gevoel van pootje baden op een warme dag aan de waterkant.