• Gratis verzending vanaf € 30,-
  • Altijd leuk cadeautje bij je bestelling
  • Workshop Model voor 1 dag

Over Petra van Bree Design

 

Ben je op zoek naar een echte one-of-a-kind dress, accessoire of decoratie item voor jouw trouwdag of andere bijzondere of leuke gelegenheid ?

Kies dan een ontwerp uit onze collectie in de webshop..

De gehele collectie is door mijzelf ontworpen en gemaakt/gehaakt en geknoopt. Uniek dus! One-of-a-kind!

 

Sinds kort hebben we ook, wel beperkt, (bruid) kleding in de collectie. Van elke creatie is maar één exemplaar gemaakt. Een of twee keer per jaar worden er weer nieuwe ontwerpen aan toegevoegd.

Zit er jouw dream-dress/top bij?

Dan gaan we eerst kijken of dit al gemaakte exemplaar jou ook past en of er aanpassingen gedaan kunnen worden.

 

 

Bij jouw trouwdag of feest horen natuurlijk ook  accessoires en decoraties. Denk hierbij aan sieraden, backdrops, lampions, windspinners en slingers  We hebben het allemaal in huis. Van deze creaties heb ik ook maar 1 exemplaar in de collectie. Uitzonderingen daargelaten.

En ook voor de sieraden geldt weer dat het ook in andere kleuren gehaakt en geknoopt .

 

De meeste materialen voor de sieraden zijn nickelvrij en verzilverd. Enkele sieraden zijn van echt zilverdraad (18 gauge) gemaakt. Dit staat aangegeven bij het desbetreffende artikel.

Het garen dat ik gebruik voor de textiele decoraties zijn van 100% katoenen garen.(uitzonderingen staan bij de creaties vermeld)

De accessoires en decoraties kunnen opgestuurd worden maar het is natuurlijk ook mogelijk een afspraak te maken en alles met eigen ogen te bekijken.

 

En of je een bride-to-be bent of je zoekt iets voor een gala, feest of welke gelegenheid dan ook, samen komen we daar vast wel uit!