• Gratis verzending vanaf € 30,-
  • Download gratis Do's & Don'ts met sieraden

Over Petra van Bree Design

 

Ben je op zoek naar een echte one-of-a-kind sieraad, accessoire of dress?

Kies dan een ontwerp uit onze collectie in de webshop..

De gehele collectie is door mijzelf ontworpen en gemaakt/gehaakt en geknoopt. Uniek dus! One-of-a-kind!

 

Sinds kort hebben we ook, wel beperkt, (bruid) kleding in de collectie. Van elke creatie is maar één exemplaar gemaakt. Een of twee keer per jaar worden er weer nieuwe ontwerpen aan toegevoegd.

Zit er jouw dream-dress/top bij?

Dan gaan we eerst kijken of dit al gemaakte exemplaar jou ook past en of er aanpassingen gedaan kunnen worden. Als dat niet lukt dan ga ik hem voor jou op maat maken in jouw gewenste kleur. Uitzonderingen daar gelaten.

De kleuren worden strikt bij gehouden door mij zodat we zeker weten dat jouw dress uniek is en blijft.

Hoeveel passessies je nodig hebt ligt aan het aantal aanpassingen of dat het geheel opnieuw gemaakt moet worden.

 

 

Bij jou kleding horen natuurlijk ook  accessoires en sieraden. Oorbellen, kettingen, armbanden, polscorsages en tasjes. We hebben het allemaal in huis. Van deze creaties heb ik ook maar 1 exemplaar in de collectie. Uitzonderingen daar gelaten. 

En ook voor de sieraden geldt weer dat het ook in andere kleuren gehaakt en geknoopt kan worden.

Ook hiervan wordt iedere kleur goed bij gehouden. niemand dezelfde  kleur heeft.

 

De meeste materialen voor de sieraden zijn nickelvrij en verzilverd. Enkele sieraden zijn van echt zilverdraad (18 gauge) gemaakt. Dit staat aangegeven bij het desbetreffende artikel.

Het garen dat ik gebruik voor de textiele creaties zijn van 100 % katoenen garen.(uitzonderingen staan bij de creaties vermeld)

De accessoires en sieraden kunnen opgestuurd worden maar het is natuurlijk ook mogelijk een afspraak te maken en alles met eigen ogen te bekijken.

 

En of je een bride-to-be bent of je zoekt iets voor een gala, feest of welke gelegenheid dan ook, samen komen we daar vast wel uit!