• Nieuwe website verhuist binnenkort naar
 • Kinderworkshops Petra Dongen.
 • Klik op onderstaande foto
Home » Algemene voorwaarden
 • 1. Algemeen
  De algemene voorwaarden van Petra van Bree Design zijn van toepassing op alle artikelen. Door het plaatsen van een bestelling geeft u aan dat u akkoord gaat met deze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden.

  2. Bestelling en betaling en levering

  Na het plaatsen van een bestelling via de webshop, ontvangt u een orderbevestiging per mail. Hierin staat het totaal te betalen bedrag inclusief verzendkosten. U kunt het bedrag zo spoedig mogelijk doch binnen 14 dagen overmaken. Na ontvangst van de betaling zullen wij uw bestelling binnen 3 werkdagen per TNT post versturen. Voor sieraden die op maat gemaakt worden, geldt een langere tijd. Deze is afhankelijk van de hoeveelheid aanvragen, doch doorgaans 7 werkdagen. Mocht er door onvoorziene omstandigheden vertraging optreden bij de verzending, dan zullen wij u per mail op de hoogte stellen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de aflevering door TNT post. Eventuele vermissing of beschadiging van een postpakket wordt niet door ons vergoed. Indien u de bestelling wilt afhalen, kunt u dit aangeven bij het plaatsen van de bestelling. Woont u in Dongen dan is er ook de mogelijkheid dat wij uw bestelling bij u thuis brengen. Ook dit kunt u aangeven  bij het plaatsen van de bestelling.

  3. Zichttermijn en retourneren

  De wettelijke zichttermijn bedraagt 14 dagen. Binnen deze periode kunt u uw bestelling aan ons retour zenden, mits deze onbeschadigd en ongedragen is. De sieraden dienen deugdelijk verpakt te worden teruggestuurd. De verzendkosten voor retournering zijn voor de koper. Indien u sieraden wilt retourneren, dient u ons vooraf per mail op de hoogte te stellen. I.v.m. de hygiëne kunnen oorbellen niet retour gezonden worden. Het retourneren van sieraden komt geheel voor rekening en risico van de koper. Indien uw retourzending in goede staat is ontvangen, zult u zo spoedig mogelijk doch binnen 14 werkdagen uw aankoopbedrag teruggestort krijgen.

Uitzondering retourneren:

 1. De artikelen mogen niet gedragen of beschadigd zijn.
 2. Artikelen uit de sale mogen niet geretourneerd worden.
 3. Op maat gemaakte artikelen die op jouw wens zijn gemaakt4. Prijzen

Alle getoonde prijzen zijn in euro’s en inclusief 21 % btw tenzij anders vermeld. Wij behouden ons het recht voor om de prijzen ten alle tijden aan te passen. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van type- en drukfouten.

5. Gegevensbeheer/privacyverklaring

Petra van Bree Design verklaart dat alle door u verstrekte gegevens uitsluitend zullen worden gebruikt ten behoeve van haar eigen administratie en informatieverstrekking. Gegevens worden nimmer ter beschikking gesteld aan derden.

6. Garantie

Al onze sieraden zijn met zorg gemaakt en voldoen aan de normale eisen van bruikbaarheid. Mochten er bij normaal gebruik toch gebreken optreden, dan zal er naar een passende oplossing gezocht worden. Petra van Bree Design bepaalt of de garantie van toepassing is en of er een reparatie dan wel restitutie plaats zal vinden. Op alle sieraden is een garantietermijn van een maand van toepassing. Bij onjuist gebruik van de sieraden, kan geen aanspraak gemaakt worden op de garantietermijn. Petra van Bree Design is niet verantwoordelijk voor schade aan kleding, huidaandoeningen, e.d. als gevolg van het dragen van onze sieraden.